Välj bästa städfirma i Helsingborg – En guide

Bästa städfirma i Helsingborg

Vad bör du tänka på för att hitta bästa städfirma i Helsingborg? I denna guide tar vi upp 10 punkter– en del viktigare än andra. (Utan inbördes ordning)

1. Brett utbud av tjänster

Med ett brett utbud av tjänster kan du som kund få hjälp oavsett vilken städhjälp som behövs. Många gånger finns exempelvis önskemål om att få flyttstädning tillsammans med bortforsling av möbler till second hand eller till återvinning. Den bästa städfirman är den som är flexibel och hittar lösningar!

2. Städgaranti

Städgaranti innebär att kunden kan kontakta städfirman och påtala eventuella missar i städningen varpå de åtgärdar detta utan kostnad. En garanti som innebär att kunden verkligen blir nöjd – utan att det ska kosta extra.

 Kvalificerad Städ

3. Kollektivansluten personal

En kollektivansluten städfirma följer fackförbundets regler gällande allt från tjänstepension till arbetsvillkor. En trygghet för företaget, den anställde och kunden.

4. Städmaterial

Det enklaste, och bästa, är om kunden inte behöver stå för material. Städfirman har generellt bättre produkter och effektivare maskiner än vad privatpersoner har i sina hem. Dessutom kan de med säkerhet veta att enbart miljövänliga produkter används.

5. Bra omdöme

Vad säger andra kunder i Helsingborg om städfirman? Vilket rykte har de och har tidigare kunder varit nöjda? Fråga runt bland vänner och bekanta, lägg ut en fråga på Facebook eller kolla på recensionssidor på internet. Ett gott omdöme är det bästa sättet för en städfirma att få nya kunder!

Läs vad våra kunder skriver om oss…

6. Priset

Många kunder väljer att jämföra pris hos flera städfirmor i Helsingborg innan de väljer vilka som ska anlitas för allt från hemstädning till flyttstädning. Beräkna pris eller kontakta oss för gratis offert.

7. Certifierade

Det finns ett par olika certifieringar som är relevanta för städföretag att inneha. Oavsett påvisar dessa att företaget har bevisad kompetens inom ett specifikt område. Ska exempelvis sanering ske krävs betydligt mer utbildning och certifiering än när hemstädning genomförs.

8. Miljövänliga

Den bästa städfirman har ett mycket tydligt miljöfokus och använder därmed bara miljövänliga produkter! Det anser i alla fall vi då alla företag behöver ”dra sitt strå” för ett mer hållbart samhälle.

9. Ålder och erfarenhet

Har företaget funnits länge på marknaden? Även ålder, och därmed erfarenhet av marknaden och kunders behov, kan vara något som avgör val av företag.

10. F-skatt och försäkring

Att städföretaget ska ha F-skatt och försäkring är en självklarhet. F-skatt kontrolleras enkelt genom Allabolag.se där samtliga svenska aktiebolag finns registrerade och sökbara utifrån organisationsnummer och företagsnamn.

Slutsats om bästa städfirman i Helsingborg

Mot bakgrund av ovanstående anser vi att Helsingborg är det bästa städföretaget sett till vår erfarenhet, vårt team och våra priser och de tjänster vi erbjuder, vilket bevisar att vi är det bästa valet när det kommer till det bästa städföretaget.

Är vi din bästa städfirma i Helsingborg? Prova oss och avgör själv!