Vilken är bästa städfirman i Malmö?

Vilken som är den bästa städfirman i Malmö beror självklart på vad kunden prioriterar. För vissa är priset det enda avgörande, för andra väger flexibilitet, service och bemötande tyngre. Här listar vi några av de punkter som kan jämföras för att hitta den bästa städfirman – och hur vi förhåller oss kring dessa punkter.

Bästa städfirma Malmö

Kvalité & Bemötande väger tyngst enligt omdömen

I en genomgång av recensioner och omdömen hos Trustpilot och Reco är det tydligt vad kunderna primärt uppskattat när de anlitat en städfirma i Malmö – kvalité och bemötande. Det är de två punkter som överlägset oftast nämns i recensionerna – både i positiva och negativa omdömen.

Även om många kunder primärt jämför städfirmor utifrån pris så är det kvalité, service och bemötande som ligger till grund för att om kunden blir nöjd eller inte.

Bästa städfirman

har ett genomsnittligt betyg på 4,9 av 5 på recensionssidan Reco. Vi brukar även uppmana våra kunder att lämna omdöme eftersom dessa tydligt kan spegla hur vi arbetar och vad kunder generellt uppskattar med våra tjänster.

Här kan man se några omdöme

Vi anser att den bästa städfirman är Malmö är den som tar ansvar och hela tiden jobbar långsiktigt. De bör jobba för att alltid skapa trygghet för…

…de anställda

Med trygga anställningsvillkor skapas en trygghet både för företaget, de anställda och dig som kund. Ett företag som är kollektivanslutet förbinder sig att följa fackförbundens regler samtidigt som de anställda har en trygg anställning som gör att de stannar längre.

Kvalificerad Städ

är kollektivanslutna och är mycket måna om vår personal. Tack vare detta har flera av våra anställda jobbat sedan start. Det gör även att vi kan lova våra kunder att de alltid får samma städpersonal varje gång.

…miljön

Med ett stort utbud av mycket effektiva miljövänliga rengöringsprodukter bör det vara en självklarhet att enbart använda dessa. Detta istället för produkter som i längden förstår vår miljö. Det blir allt vanligare att städfirmor använder miljövänliga alternativ – men än så länge är det inte självklart för alla.

Kvalificerad Städ i Malmö använder uteslutande miljövänliga rengöringsprodukter samt energieffektiva maskiner, vilket även nämns i vår miljöpolicy. Detta har vi gjort sedan vi startade och är något vi aldrig kommer att kompromissa med.

…sina kunder

Det finns flera sätt att skapa trygghet för städfirmans kunder. Med tydlig kommunikation och flexibilitet gällande utbud kan exempelvis kunden beställa exakt den tjänst som efterfrågas. Det är även vanligt med Nöjd-Kund-Garanti vilket innebär att kunden kan påtala brister i städningen, inom en viss period, och få detta åtgärdat gratis.

Kvalificerad Städ i Malmö sätter kunden i fokus och har därför inte långa bindningstider eller krångliga avtal. Självklart har du som kund Nöjd-Kund-Garanti oavsett vilken städtjänst som beställs!

Är vi bästa städfirman i Malmö? – Det låter vi våra kunder avgöra, men vi gör i alla fall vårt bästa att vara det!