Städfirma i Åstorp

Städfirma i Åstorp - Med städgaranti

Kvalificerad Städ är en städfirma som bland annat tar uppdrag i Åstorp, Hyllinge, Bjuv och Torlarp. Vi städar alltid med:

Miljövänliga produkter – Fast Pris – Utbildad Personal – Städgaranti

Kontakta oss för kostnadsfritt hembesök eller företagsbesök inom Åstorp

Privat personer kan använda vår priskalkylator och snabbt beräkna priset på det uppdrag som önskas utföras. Priset kommer presenteras både med utan RUT – avdrag och gäller enbart vid beställning som privatperson.

Företag och privatperson kan beställa gratis hem – eller företagsbesök. En representant från Kvalificerad Städ kommer till er och diskuterar olika upplägg, lösningar och ser på förutsättningarna. Utifrån detta kan sedan en offert presenteras. Vid löpande abonnemang rekommenderar vi detta alternativ för att även tydligt kunna anpassa tjänsten till kundens behov.

“En personlig och nära städfirma med mycket stort fokus på miljö.”

Fördelar med Kvalificerad Städ

  • Miljövänligt – Vi tar ansvar

Med miljövänliga produkter, utbildad personal och tydlig miljöpolicy tar vi vårt ansvar för vår framtida miljö.

  • Kundanpassat – Utifrån dina behov

Vi anpassar städuppdragen utifrån kundens behov och önskemål. Vi utför det mesta som omfattas av RUT – avdraget. Vi har varken långa bindningstider eller uppsägningstider utan önskar att kunder istället stannar hos oss tack vare vår höga kvalité.

  • Mycket bra referenser – Lyssna på vad andra säger

Vi är mycket stolta över de omdömen som våra kunder gett oss genom åren. På den recensionssida vi fått flest omdömen, Reco.se är vårt genomsnittliga betyg 4,9 av 5. Läs gärna vad andra säger om oss.

(Betyget omfattar hela den verksamhet som Kvalificerad Städ bedriver och därmed inte enbart i Åstorp)

  • Trygghet – Med städgaranti och kommunikation

Kvalificerad Städ är ett fackanslutet städföretag som därmed ger trygghet till både anställda och kunder. Flera av våra anställda har arbetat åt företaget sedan start och med trygg anställning kan även kunder erbjudas samma personal vid varje städtillfälle.

Vid eventuell tvist åtar vi oss även att följa rekommendationer av Allmänna Reklamationsnämnden. Vi har däremot aldrig varit i den situationen.

Kundservice

Fast pris – Tydligt pris

Genom att alltid ha Fast pris på våra tjänster blir det tydligt vad det kostar – både före och efter RUT. själklart uppstår inte några andra kringkostnader!

Städgaranti

Var trygg i att du blir nöjd tack vare vår städgaranti. Upptäcker du något som borde åtgärdas, inom garantitiden, kommer vi och åtgärdar detta utan kostnad.

Alltid möjlighet till svensk kommunikation

Vi är ett inkluderande företag med anställda från ett stort antal länder. För att säkerställa god kommunikation kan minst en städare per team kommunicera tydligt på svenska.

 

Kvalité

Kvalité i miljöarbetet

Vi arbetar enbart med miljövänliga produkter, energisnåla maskiner och planerar vårt arbete för minimal miljöpåverkan.

Utbildning & Certifiering

Samtliga våra anställda har fått internutbildning utifrån vilka arbetsuppgifter de förväntas genomföras.

Vi har även certifierad personal som kan utföra saneringsarbeten.

Certifiering via SRY

Vi har genomgått utbildning och fått certifiering av Servicebranschens Yrkesnämnd.

Vanliga Frågar

Kan jag ge bort städning i present?

Ja, det är möjligt att ge bort ett städtillfälle eller presentkort på detta. Om barn beställer städning till sina föräldrar kan även RUT – avdraget användas.

Vad gäller för RUT – avdrag?

RUT – avdraget innebär ett avdrag på 50% på arbetskostnaden. Våra priser anges alltid före och efter RUT – avdrag. Läs mer i vår artikel om RUT – avdraget.

Hur länge har erbjudit tjänster i Åstorp?

Vi har erbjudit städtjänster i Åstorp sedan Kvalificerad Städ grundades. Sedan 2021 har vi däremot börjat fokusera allt mer på lokal närvaro och större utbud av städtjänster.