Städfirma i Helsingborg

Städfirma i Helsingborg

Varför välja Kvalificerad Städ?

Välkommen till Kvalificerad Städ – Vi är en städfirma i Helsingborg med stort fokus på miljö, service och flexibilitet. Räkna ut priset direkt nedan – eller kontakta oss för en offert inom 24 timmar.

Kvalificerad Städ är SRY-certifierad, kollektivansluten och använder enbart miljövänliga städprodukter – Trygga arbetsvillkor som gynnar både oss och dig som kund.

Söker du en städfirma i Helsingborg med stort kundfokus och hög kvalité? Välkommen att höra av dig till oss – Jämför oss gärna mot andra!

Våra tjänster

Hemstädnig är den vanligaste städtjänsten som våra kunder beställer. Vi kommer gratis hem till dig för att se på förutsättningarna och ger därefter en offert. Vi garanterar samma städpersonal vid varje städtillfälle via ett flexibelt abonnemang som anpassas utifrån dina behov.

Fönsterputsning kan beställas som separat tjänst men många kombinerar det med hemstädning eller storstädning. Få samtliga fönster rena och fina!

Du kan fokusera på flytten – så tar vi hand om flyttstädningen. I likhet med övriga städtjänster ingår städgaranti. Kontakta oss med information om boendet så ger vi offert med fastpris inom 24 timmar.

 

Till företag erbjuds bland annat löpande kontorsstädning och trappstädning. Städtjänsten anpassas efter företagets behov och kan kompletteras med en rad olika tjänster

Många kunder beställer storstädning 1 – 2 gånger per år. En städtjänst som innebär rengöring även på platser som inte hanteras inom en hemstädning: Exempelvis rengörs det i avlopp, under sängar och bakom hyllor

 

Byggstädning

Om vårt team i Helsingborg

Vår städfirma i Helsingborg drivs av personer med över 20 års erfarenhet av städbranschen. Vi startade i Malmö och har sedan dess etablerat oss i flera städer och breddat vårt utbud gällande tjänster. Något som däremot inte ändrats är vårt mål och policy ”att driva ett personligt och lokalt städföretag med mycket stort fokus på miljö”. En policy som innebär att vi enbart använder miljövänliga rengöringsprodukter, energieffektiva maskiner samt alltid utgår från ett långsiktigt perspektiv.

När några av våra kunder flyttade från Malmö till Helsingborg fick vi frågan om vi även kunde erbjuda städning i deras nya hemstad. Det första steget till att etablera en filial var tagen och ganska snart därefter kunde våra kunder fortsätta att beställa städtjänster från oss – men nu som städfirma i Helsingborg.

Välkommen att höra av dig till vårt team – vid offertförfrågan eller allmänna frågor

Andras omdömen om Kvalificerad Städ

Omdömen om Kvalificerad Städ finns bland annat på Google, Reco och Trustpilot. Dessa omdömen gäller för hela vårt företag och inte enbart filialen i Helsingborg.

Kontakt

  KUNDFOKUS

  KOMPETENS & KVALITÉ

  Vi står för allt städmaterial

  För att säkerställa ett bra resultat, samt att enbart miljövänliga produkter används, står vi alltid för samtliga städprodukter.

  Med miljön i fokus!

  Vi använder enbart miljövänliga städprodukter och jobbar med energisnåla maskiner. Vi ser även löpande över vår miljöpolicy för att minimera vår miljöpåverkan.

  Nöjd-Kund-Garanti

  På alla städtjänster ingår Nöjd-Kund-Garanti. Är du inte helt nöjd kontaktar du oss varpå vi kommer och åtgärdar eventuella problem. Olika städtjänster har olika lång garantitid.

  Utbildad personal

  All vår personal har relevant utbildning utifrån de städtjänster som förväntas genomföras. Vi har även specialkunskap, och certifieringar, inom saneringsarbeten.

  Offert inom 24 timmar

  Kontakta oss idag och få en offert inom 24 timmar. Alltid med fast pris och Nöjd-Kund-Garanti

  SRY-Certifierade

  Med SRY-certifikat förbinder vi oss att följa det regelverk som är skapat av Servicebranschens Yrkesnämnd.

  Kontakt

  Address

  Kontor: Siöcronogatan 3, 252 44, Helsingborg

  Kontakt

  Tel: Helsingborg: 040-645 5328

  E-mail : info@kvalificeradstad.se

  Öppet tider

  Mån-Fre 08:00 – 16:00

  Lör-Sön – Stängd

  Följ oss

  FAQ

  De vanligaste frågorna och svaren!

  Ja, kontakta oss så kan vi skicka presentkort på en specifik summa eller städtjänst.

  Kvalificerad Städ erbjuder städtjänster i bland annat Lund, Malmö och Landskrona samt mindre närliggande städer.

  Vi har Nöjd-Kund-Garanti på samtliga städtjänster. Däremot är det olika lång garantitid beroende på städtjänst. Efter en flyttstädning förväntas ingen gå in i hemmet igen vilket innebär att vi kan ge längre garanti än vid exempelvis hemstädning.

  SRY (Servicebranschens Yrkesnämnd) ger utbildningar och certifieringar till företag inom servicesektorn. Genom att vara certifierad påvisas att kraven för kvalifikationerna är uppfyllda.