Städfirma i Ängelholm

Din städfirma i Ängelholm - Kvalificerad Städ

Vi erbjuder samtliga städtjänster till företag och privatpersoner i Ängelholm. Räkna ut pris direkt på hemsida eller kontakta oss för gratis hembesök/företagsbesök.

Vi ger dig hög kvalite, utbildad personal och städgaranti!

  •  Goda kundomdöme – 4,9 av 5 på Reco.se
  • Städgaranti – garanterad nöjd med upp till 7 dagars städgaranti
  • Utbildad personal – Utbildning inom städ och sanering
  • Även kvällar och helger – Vi städer när det passar er!

Städtjänster vi erbjuder:

Hemstädning

Hemstädning är den mest bokade tjänsten hos oss. Det flesta väljer abonnemangsform med städning varje eller varannan vecka. Självklart anpassas tjänsten helt efter kundens behov och kan exempelvis kompletteras med hjälp inom tvätt, strykning och andra RUT – tjänster.

Boka kostnadsfritt hembesök så diskuterar vi ett passande upplägg.

Flyttstädning

Boka flyttstädning med fast pris och 14 dagars städgaranti. Priset kan enkelt beräknas på vår hemsida, offert ges inom 24 timmar och städningen utförs av utbildad personal.

Beräkna pris på flyttstädning i Ängelholm här.

Fönsterputs

Fönsterputsning med fast pris och putsgaranti. Vi putsar när det passar för dig som kund – även på kvällar och helger. Ett glasklart alternativ för dig som vill få fina fönster och bättre utsikt. Allt fler kunder väljer abonnemang vilket innbär att vi 2 gånger per år kontakter och bokar in putstillfällen.

Beräkna pris eller kontakta oss för offert.

Företagsstäd

Städtjänster till företag består av allt från städning av kontor och allmänna utrymmen till grovstädning i arbetslokaler. Vi anpassar tjänsterna helt utifrån företagens behov och kan dessutom utföra uppdragen både på kvällar och helger för att inte påverka verksamheten.

Kontakta oss för gratis företagsbesök och offert!

Sanering

Med utbildning och certifiering kan vi genomföra specialsanering säkert och effektivt. Vi kan exempelvis anlitas för akuta saneringsbehov, smittsanering eller luktsanering.

Kontakta oss för grattis företagsbesök och offert!

Städfirma som tar ansvar - för kund och miljö

Kvalificerad Städ är ett städföretag med stort fokus på individuella lösningar, hög kvalite och miljömedvetenhet. Vår personal utför städuppdrag för privatpersoner och företag i Ängelholm och närliggande orter.

Vi är en städfirma i Ängelholm som tar ansvar – för både personal, kunder och miljö:

  •  SRT – Certifiering

SRY står för Servicebranschens Yrkesnämnd och erbjuder kompetensutveckling till städ och serviceföretag. Kvalificerad Städ är certifierade utifrån deras krav gällande kvalite och bemötande.

  •  Hög kompetens

Med löpande utbildningar samt certifiering för saneringsuppddrag kan vi lova hög kvalite oavsett uppdrag.

  •  Över 20 års erfarenhet

Kvalificerad Städ grundades, och drivs idag, av Ioan Ciugudean och Anamaria Nicolicea. De har tillsammans över 20 års erfarenhet av branschen vilket återspeglas i tjänster, bemötande och ett långsiktigt kundarbete.

  •  Aktivt miljöarbete

Vi arbetar aktivt, utifrån vår miljöpolicy, för ett uppnå så liten miljöpåverkan som möjligt. Detta bland annat genom enbart miljövänliga produkter, energisnåla maskiner samt stor återvinning.

“En personlig och nära städfirma med mycket stort fokus på miljö”

FAQ

Erbjuds era tjänster i andra städer än Ängelholm?

Ja, våra kontor finns i Helsingborg och Vellinge men vi åtar oss städuppdrag i balnd annat Ängelholm, Lomma, Vellinge och Höllviken.

Var kan jag se omdöme om er?

Reco är  den recensionssida där vi har flest omdömen. Vi är mycket stolt över det betyg som våra kunder gett oss.

Kan jag beställa städtjänster åt mina föräldrar?

Ja, du kan exempelvis beställa hemstädning till dina föräldrar och använda ditt RUT – avdrag för denna tjänst.