Städfirma i Malmö

Välkommen att boka städning av Kvalificerad Städ

En städfirma i Malmö med stort fokus på personligt bemötande, kvalite och miljö. Vi erbjuder städhjälp till privatpersoner och företag.

Vad är viktigt för dig?

Pris och kvalite är viktigt – kanske det allra viktigaste. Men vi nöjer oss inte med konkurrenskraftiga priser och mycket hög kvalite (se gärna våra omdömen längre ner). Vi tar även ansvar för våra anställda, vår miljö och självklart våra kunder.

Ansvar - Vi är kollektivanslutna

Företaget är anslutet till kollektivavtal och vi rekommenderar alla våra anställda att vara fackanslutna. Därmed skapas en trygghet för både oss och de anställda.

Trygghet - Samma städpersonal varje gång

Vid beställning av hemstädning på abonemang kommer samma städteam att genomföra uppdraget vid varje tillfälle. En trygghet för dig som kund eftersom du då lättare kan förmedla hur städningen önskas utförs. I varje städteam ingår alltid minst en person som kan flytande svenska.

Kvalite - Alltid med städgaranti

Samtliga uppdrag omfattas av städgaranti. Om du inte är 100% nöjd med utfört uppdrag kontaktar du oss varpå vi åtgärdar det gratis. Olika typer av städuppdrag har olika lång städgaranti. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om denna trygghet.

Städtjänster för privatpersoner

Hemstädning

Hemstädning på abonemang är vår mest bokade tjänst i Malmö. Många väjer även att kombinera med ytterligare hushållsnära tjänster som exempelvis hantering av tvätt, bäddning eller byte av lakan.

Du kan se fram emot att komma till en skinande bostad två eller fyra gånger i månaden.

Flyttstädning

Boka flyttstädning i god tid inför flytten så blir det en mindre sak att tänka på. Vi tar hand om allt och har självklart städgaranti både mot dig som kund och eventuell hyresvärd. Vi kan även transportera till återvinning eller återbruk.

Storstädning

Storstädning bokas vanligtvis 1-2 gånger per år av våra kunder. Vid dessa tillfällen drar vi fram möbler och vitvaror, rengör avlopp och annat som inte behöver ske veckovis. En grundlig storstädning gör det enklare att sedan hålla rent.

Fönsterputsning

Boka oss för fönsterputsning vid behov – eller teckna abonemang så hör vi av oss 2 gånger per år och bokar in passande datum.

Fönsterputs kan sjvälklart bokas som separat tjänst eller tillsammans med exempelvis storstädning.

Städtjänster för företag i Malmö

Samtilga företagsuppdrag anpassas utifrån företagens behov och önskemål. Vi kan exempelvis städa på kvällar och helger samt utföra en rad servicetjänster i samband med att vi är på plats.

Vi är även certifierade för att utföra saneringsuppdrag inom exempelvis social – och luktsanering.

  • Trappor & Entreer
  • Kontor
  • Lagerlokaler
  • Butiker

Referenser

Se gärna på våra referenser på Google BusinessTrustpilot och Reco.se. På samtliga recensionssidor har vi betyg på 4,5 till 5 av 5. Nedan visas att axplock från några av de över 80 kunder som skrivit recension på Reco.se

“Trevligt bemötande och fantastiskt utfört arbete. Lyhörda för kundens önskemål”/Suzana

“Den bästa firman jag någonsin jobbat med. Jag är pedant och dessa underbara människor gör jobbet ännu bättre än jag någonsin kunnat föreställa mig”./Heya P

“Väldigt bra bemött – från offert till städning”./Hans E

“Utmärkt flyttstädning på kort varsel”./Christian E

(Recensionerna ovan är från kunder hos Kvalificerad Städ som anlitat städhjälp under 2022. Då vi erbjuder städhjälp över stora delar av Skåne gäller dessa inte enbart för uppdrag i Malmö)

Om oss

Efter att ha arbetat på en större städfirma under många år valde Ioan Ciugudean och Anamaria Nicolicea att starta Kvalificerad Städ. Med över 20 års erfarenhet av branschen var de övertygade om vad kunderna efterfrågade – personligt bemötande, hög kvalite och inte minst ett tydligt miljöansvar. Tidigt satte de företagets slogan till:

“En personlig och nära städfirma med mycket stort fokus på miljö”

Företaget grundades i Vellinge och hade tidigt de flesta städuppdragen i Malmö. Därefter har lokalt kontor även öppnats i Helsingborg. Uppdrag tas däremot över nästan hela Skåne. Företaget och antal kunder har vuxit men håller fortfarande hårt inriktningen mot personligt anpassad och miljövänlig städning.

Kontakta oss för offert – eller andra frågor.

FAQ

Är priset före eller efter RUT?

De priser vi anger är vanligtvis efter RUT. Detta utifrån att nästan samtliga privatpersoner väljer att utnyttja detta skatteavdrag. Både på offerter och fakturor framgår däremot priset både före och efter RUT. Läs mer om RUT här.

I vilka städer kan ni bokas?

Vi har flest kunder i Malmö, Helsingborg och Lund men kan bokas för städhjälp i de flesta orter i Skåne. Eftersom vi har lokala kontor och personal tillkommer ingen utkörningskostnad.

Vad innebär städning på abonemang?

Hemstädning på abonemang innebär att vi kommer regelbundet 2 eller 4 gånger per månad och utför önskade hushållsnära tjänster. Främst handlar det om hemstädning men det kan även vara exempelvis tvätthantering. Med abonemang vet du att samma städpersonal kommer vid varje tillfälle.

Vad kostar det?

På vår startsida kan du beräkna priset på valfri tjänst för att lätt jämföra oss mot andra städföretag i Malmö. Du kan även kontakta oss varpå vi ger offert inom 24 timmar.