Städfirma i Skanör

Boka städfirma i Skanör

Vi erbjuder städtjänster med hög kvalite, bra bemötande och fasta priser. Välkommen att kontakta oss vid frågor eller för att få en offert!

 • Städtjänster till privatpersoner och företag
 • Fast pris & städgaranti
 • Kollektivanslutna & SRY – certifierade

Allt inom städ - Till privatpersoner och företag

Kvalificerad är en städfirma i Skanör som erbjuder städtjänster till privatpersoner, företag och föreningar i exempelvis Skanör, Höllviken, Vellinge och Trelleborg. Vi är ett fullserviceföretag som alltid försoker hitta individuella lösningar och hjälpa våra kunder utifrån deras städbehov.

Exempel på städtjänster till privatpersoner:

Exempel på städtjänster till företag

 • Kontor
 • Trappor & Entreer
 • Offentliga lokaler
 • Butiker och lager

Städföretag med kunden i fokus

Fast pris

Genom att ange en detaljerad beskrivning kring vilken hjälp som önskas kan vi direkt ge fast prist via telefon eller mail. Använd gärna vår priskalkalytor för att jämföra oss mot andra städföretag i Skanör.

Alternativ bokas en gratis tid för hem – eller företagsbesök där ni berättar vilken hjälp spm önskas. Inom 24 timmar ger vi sedan en offert som är aktiv i 30 dagar.

100% Städgaranti

Städfirma i Skanör bygger sin verksamhet på nöjda kunder, se gärna några av våra omdömen längre ner på sidan. Detta uppnås bland annat nöjd med ett updrag vi utfört kommer vi och åtgärdar eventuella problem utan kostnad.

Allt inom Rut

Vi erbjuder i stort sett samtliga tjänster som omfattas av RUT – avdraget. Främst bokas vi för städuppdrag men i samband med dessa kan vi exempelvis ta hand om tvätt, köra avfall till återvinningen eller på annat sätt göra det fint i hemmet.

Städfirma i Skanör med säkerhet i fokus

 • Fackansluten

För en ökad säkerhet för både anställda, kunder och företag är vi fackanslutna och följer de regler och avtal som detta innebär. En trygghet som resulterat i att många av våra anställda har arbetat hos oss sedan start.

 • SRY – certifierad

SRY (Servicebranschens yrkesnämnd) erbjuder kompetensutveckling och riktlinjer till företag inom servicebranschen. Vi lägger stor vikt vid utbildning och certifiering.

 • God kommunikation

Kvalificerad Städ är ett inkluderande företag med anställda från ett flertal olika länder. För att säkerställa god kommunikation kan minst en anställd per städteam mycket bra svenska. Du som kund kan känna dig trygg i att god kommunikation alltid uppnås.

 • Betyg och Recensioner

På Reco.se finns över 80 omdömen av kunder till Kvalificerad Städ. Vi är mycket stolta för det genomsnittliga betyg på 4.9 av 5 som kunderna gett oss under åren! Exempel på omdömen från 2022 ses nedan:

`Mycket service inriktat seriöst företag som lyssnade på vad jag som kund önskade. Alla mina önskemål uppfyllda och jag är så nöjd. Kan varmt rekommendera detta städbolag och kommer anlita dem igen. Här är så rent och fint, mer är jag förväntade mig. Tack!`

´´Jag fick ett vänligt och professionellt bemötande och är väldigt nöjd med utförandet av arbetet.´´

´´Trevligt bemötande och snabb service. Både jag som bostadssäljare och min köpare blev mycket nöjda.´´

´´Utmärkt flyttstädning på kort varsel.´´

(Då Kvalificerad Städ utför städuppdrag i flera städer behöver dessa omdöme inte nödvändigtvis gälla uppdrag i just Skanör)

Om städföretaget Kvalificerad Städ

Kvalificerad Städ har sitt huvudkontor i Vellinge samt en filial i Helsingborg. Med lokal personal erbjuds däremot städtjänster över stora delar av Skåne och redan tidigt i företagets historia erbjöds städning i Skanör, Vellinge och Höllviken.

Våra värdeord har alltid varit Personligt – Lokalt – Miljömedvetet. Det har varit en lyckad inriktning och med krav på hög kvalite och flexibla lösningar har vi vuxit och blivit det självklara valet för både privatpersoner och företag i Skåne.

FAQ

Tar ni någon utkörningsavgift?

Nej, med lokal städpersonal och planerad logistik utför vi städuppdrag utan extra kostander för utkörning eller städmaterial.

Kan jag som kund stå för städmaterial?

För att vara säker på att vår personal enbart använder miljövänliga och effektiva städprodukter bör kontakt tas med oss i förväg.

Har ni kontor i Skanör?

Nej, vi har inte kontor i Skanör men medarbetare som utför städuppdrag där. Närmaste kontor ligger i Lomma.

Hur fungerar RUT – avdraget?

Om du betalat skatt i Sverige kan RUT – avdraget användas på upp till 75 000 kr per år. Ett avdrag som innebär att arbetskostnaden för städningen halveras. Våra priser anges vanligtvis efter RUT – avdrag. Läs mer om RUT – på Skatteverkets hemsida.