Städfirma i Landskrona

Boka städjälp i Landskrona

Kvalificerad Städ erbjuder ett komplett utbud av städtjänster i Landskrona. Beräkna pris direkt på vår hemsida eller kontakta oss för offert inom 24 timmar.

Vad vill du ha hjälp med?

Vi erbjuder flexibla och anpassade RUT – tjänster utifrån kundernas behov. Detta både till privatpersoner och företag. Vi erbjuder exempelvis:

Städ till privatpersoner

Hemstädning

Ända sedan vi började erbjuda våra städtjänster i Landskrona har hemstädning varit den mest bokade tjänsten. Att komma hem till ett nystäd hus är en oslagbar känsla!

Räkna ut pris eller boka!

Flyttstädning

Kvalificerad Städ erbjuder flyttstädning med fast pris och städgaranti. Du kan alltså alltid vara säker på att extrakostnader inte uppkommer. Lägg ditt fokus på flytten – så tar vi hand om resten.

Räkna ut pris eller boka!

Storstädning

Med storstädning en, eller två, gånger per år hålls hemmet renare och fräschare längre. En rejäl genomgång av hela hemmet som kan bokas med eller utan fönsterputs.

Räkna ut pris eller boka!

Fönsterputsning

Kontakta oss professionell fönsterputsning vid enstaka tillfällen eller på löpande abonnemang. Vi har även möjlighet att putsa på hög höjd.

Räkna ut pris eller boka!

Städ till företag

Bland  de företag som anlitar oss i Landskrona är följande mest bokade:

  • Kontor
  • Trappor
  • Sanering

Kontakta oss för kostnadsfritt besök och offert!

Eftersom företagsstäd är så individuellt anpassade både i omfattning och tjänster kan pris enbart ges efter att vi sett lokalerna och förutsättningarna. Självklart kommer vi till er gratis och diskuterar olika tjänster och upplägg.

Garanti på Pris, Kompetens och Resultat

  • Alltid fast pris

Med Kvalificerad Städ vet du vad uppdraget kommer att kosta. Det uppkommer aldrig oväntade extrakostnader.

  • Alltid fackansluten

Genom att vara fackansluten skapar vi trygghet för företaget, de anställda och dig som kund. En trygghet som gynnar ett långsiktigt arbete med hög kvalité.

  • Alltid städgaranti

Är du inte helt nöjd så är inte vi heller helt nöjda. Kontakta oss inom tiden för städgarantin och åtgärdar eventuella fel utan extra kostnad.

  • Alltid samma städpersonal

En punkt som mycket ofta återkommer i utvärderingar är att våra kunder uppskattar trygghet med samma städpersonal vid varje städtillfälle. Det blir även lättare för bägge parter att förstå vilka behov som finns och hur dessa ska bemötas.

Omdömen

Kvalitét lönar sig! Vi har alltid ett mycket stort fokus på kvalité och bemötande. Ett resultat är det fina omdöme som de flesta av våra kunder gett oss. På Reco.se har vi fått över 75 omdömen och ett snittbetyg på 4,9 av 5.

(Dessa omdömen gäller gör hela Kvalificerad Städ dvs. inte enbart för vår verksamhet i Landskrona)

FAQ - Kvalificerad Städ i Landskrona

Var finns ni i Landskrona?

Vi har vårt huvudkontor i Vellinge och fillialer i Helsingborg och Lund. Däremot har vi städpersonal som utför uppdrag i Landskrona och ett flertal andra städer i Skåne.

Kan RUT – avdrag användas för alla era tjänster?

Ja, samtliga våra tjänster omfattas av RUT – avdraget. Detta förutsatt att kunden är en privatperson då RUT – avdrag ej gäller för företag, organisationer och föreningar.

Erbjuder ni städ efter dödsbo?

Ja, vi erbjuder i stort sett alla städrelaterade tjänster som privatpersoner kan vara i behov av. Därmed kan vi även ta hand om dödsbon och köra möbler och annat till second hand eller återvinning i Landskrona.

 

Om Kvalificerad Städ

Kvalificerad Städ (556872 – 6532) grundades i Malmö och har sedan dess vuxit både antalet anställda geografiskt. Städföretaget har nu filialer samt erbjuder städtjänster över större delen av Skåne.

När företaget startades sattes policyn “att driva ett personligt och lokalt städföretag med mycket stort fokus på miljön”. En policy som sedan dess genomsyrat verksamhet och utvecklingen av den.

Läs mer om oss eller följa oss på Social media