Städfirma i Lomma

Enklare vardag eller finare kontorslokaler?

Kvalificerad Städ utför uppdrag för både privatpersoner och företag i Lomma. Kontakta oss för en offert inom 24 timmar.

Städfirma i Lomma till privatpersoner och företag

Till privatpersoner erbjuder vi de allra flesta tjänster som utförs inom RUT – avdraget. Främst anlitas vi för hem – flytt – och storstädningar men vi kan även exempelvis putsa fönster, hänga tvätt och laga enklare måltider. Kontakta oss för offert eller frågor hur vi kan underlätta just din vardag.

 • Aldrig bindningstid
 • Hemstädning med samma personal varje gång
 • 100% städgaranti

“Vi försöker möta behoven hos alla kunder – speciellt hos de som resonerar lika som oss kring miljö och service.”

Till företag erbjuder vi individuellt anpassade lösningar helt utifrån företagets behov. Vi kan exempelvis utföra städuppdrag både på kvällar och helger för att därmed inte störa verksamheten. Främst anlitas vi kör kontors – trapps – och entréstädning men vi har även ett mycket brett utbud av servicetjänster.

 • Anpassat efter företagets verksamhet
 • Utbildad personal
 • Certifierade för saneringsarbeten

“För oss är utbildning, certifiering och auktorisationer vägen framåt för att en säker och trygg städning.”

 

Så här jobbar vi

Kontakta oss för offert

Pris på de vanligaste städtjänster, för privatpersoner, kan räknas ut i vår priskalkylator. Ett annat alternativ är att kontakta oss med information om uppdraget varpå vi ger offert med fast pris inom 24 timmar.

Önskas hembesök eller företagsbesök utför vi detta, utan kostnad, så att tjänsterna ännu tydligare kan anpassas efter behoven.

Städning bokas in

Tidig morgon, sen kväll eller mitt på dagen?

Lomma är en av de orter där vi kan genomföra städning samtliga dagar i veckan samt även på kvällar. Du väljer även själv om du vill vara hemma eller ge oss en nyckel i förväg.

Städgaranti

Både till privatpersoner och företag ger vi 100% städgaranti. Det innebär att en kund som inte är helt nöjd med det utförda uppdraget kan kontakta oss varpå vi åtgärdar eventuella fel utan extra kostnad.

Faktura och RUT – avdrag

Faktura skickas ett par dagar efter utfört arbete och har 30 dagars betalningstid. På fakturor till privatpersoner framgår tydligt pris både före och efter RUT – avdrag. Du kan själv kontrollera om du har rätt till RUT – avdrag genom att logga in på Mina Sidor på Skatterverkets hemsida.

Fem fördelar med Kvalificerad Städ

 • Fast pris och Städgaranti – Alla offerter ges med fast pris och städgaranti
 • Fackansluten – Vi är fackanslutna och följer fackförbundens regler och råd
 • Även kvällar och helgar – Flexibel städning, på tider som passar för kunden
 • Saneringsutbildade – Vi kan exempelvis genomföra lukt – och socialsanering
 • SRY Certifierade – Vi är certifierade av Servicebranschens yrkesnämnd

Så säger våra kunder

På recensiossidan Reco.se har över 80 omdömen lämnats av våra kunder. Vi har ett betyg på 4,9 av 5 i kundnöjdhet! Två år i rad har vi även fått “Rekommenderat företag” av sidan. Nedan citeras ett par av våra nöjda kunder.

“Trevlig bemötande och fantastisk utfört arbete. Lyhörda för kundens önskemål”/ Suzana B

“Den bästa firman jag någonsin jobbat med! Jag är pedant och dessa underbara människor gör jobbet ännu bättre än jag någonsin kunde föreställa mig!” Helya P

“Mycket service inriktat seriöst företag som lyssnade på vad jag som kund önskade. Alla mina önskemål uppfyllda och jag är så Nöjd. Kan varmt rekommendera detta städbolag och kommer anlita dem igen.”/Åsa O.

(Vårt betyg och omdömen på Reco.se speglar hela vår verksamhet och inte enbart städuppdrag som utförs i Lomma)

Kort om Kvalificerad Städ

Städfirma i Lomma –  Kvalificerad Städ drivs och ägs av Ioan Ciugudean och Anamaria Nicolicea vilka tillsammans har över 20 års erfarenhet av städbranschen.

Företaget har sitt säte Vellinge men utför primärt uppdrag i Malmö och Lund samt mindre orter i närheten så som Lomma, Uppåkra, Staffanstorp och Arlöv. Företaget har även en filial i Helsingborg. Flexibilitet och miljömedvetenhet är två punkter som kännetecknat företaget sedan start.

“Vi försöker möta behoven hos alla kunder men speciellt hos dem som resonerar lika som oss kring miljö och ansvar”.

FAQ

Vem står för städmaterial?

Vi använder alltid vårt eget städmaterial och våra städmaskiner. Därmed kan vi garantera att städningen enbart sker med miljövänliga produkter.

Hur sker nyckelöverlämning?

Vi erbjuder flera alternativ för nyckelöverlämning. Däremot accepterar vi aldrig att nyckeln göms då detta inte är säkert bog.

Kan jag lämna in nyckeln till ert kontor i Lomma?

Vi har inte kontor i Lomma men kommer gärna till hemmet eller företaget och hämtar nyckeln när vi ändå är på orten för att utföra städuppdrag.

Har ni försäkring?

Ja, vi har företagförsäkring på upp till 19 miljoner. Kontakta oss om du vill veta mer om vårt föresäkringsskydd.