4 orsaker till att anlita proffs vid flyttstädning

Att anlita en städfirma som är proffs vid flyttstädning har flera fördelar. Det handlar inte bara om att spara tid utan det ger även en ökad säkerhet.

Här presenterar vi fyra stora fördelar med att köpa in flyttstädningen.

1. Minska stressen genom att anlita proffs vid flyttstädning!

Oavsett om det är flytt hemifrån eller flytt till familjens femte bostad så är det en mängd saker att hålla rätt på vid en flytt. Allt ska packas och planeras, nycklar ska överlämnas och kontrakt skrivas under.

Att även planera in en flyttstädning kan öka stressen rejält. Detta inte minst om den behöver utföras en specifik dag varpå kommande hyregäst förväntas komma dagen efter.

Flyttstädning med fast pris och städgaranti minskar stressen och allt fokus kan istället läggas på flytten.

2. Säker på godkänd städning

Har du gett deposition som återges efter slutstädning? Har du en hyresvärd som debiterar en extrakostnad om de anser att din städning inte håller önskas nivå?

Städar du sjvälv tar du risken att ytterligare kostnader uppkommer om hyresvärden inte vara nöjd med städning åtgärdar vi eventuella felaktigheter utan kostnad.

proffs-vid-flyttstädning

3. Kvalitét, fokus och rätt utbildning klassificerar företaget till proffs vid flyttstädning

Städpersonal är utbildade och specialiserade på städning. Med rätt kunskap och erfarenhet blir hemmet skinande rent. Flyttstädningen blir därmed både bättre och genomförs snabbare.

Lägg ditt fokus på flytten – så lägger vi vårt fokus på flyttstädningen!

Klicka här för att läsa mer om oss!

4. Öka värdet inför försäljning

Flyttstädning bokas inte bara vid utflytt utan även inför visningar och försäljning av bostad. Städtjänsten kallas då ofta för visningsstäd och innebär att hemmet verkligen städas i grunden så att besökare kan uppleva hemmet så ljust och fräscht som möjligt.

Flera mäklare har även samarbete med städföretag som därmed anlitas av dess kunder inför visning samt när bostaden är såld och flytten ska genomföras.

Sammanfattning

Att flytta innebär att en rad frågor behöver lösas. Det är allt från bokning av flyttsläp och vänner som bjuds in att hjälpa till med flytten till att packa och sortera. Att boka flyttstädning gör hela flyttprocessen betydligt enklare då allt fokus kan läggas på flytten medan städfirman tar hand om städningen.

Att anlita en professionell städfirma innebär även att städningen genomförs av erfaren städpersonal samt att städgaranti ingår. Skulle du eller hyresvärden inte vara nöjd åtgärdas detta utan extra kostnad.

Ska du flytta?

Vem utför flyttstädningen?