Städfirma i Vellinge

Boka städfirma i Vellinge med Kvalificerad Städ

Kvalificerad Städ utför städning till privatpersoner, föreningar och företag i Vellinge. Kontakta oss för offert inom 24 timmar – alltid med fast pris på samtliga uppdrag.

 • Fast pris & Städgaranti
 • Fackansluten
 • Samma städpersonal varje tillfälle
 

Letar du efter en städfirma i Vellinge? Boka städhjälp med Kvalificerad Städ

Med tydliga villkor, fast pris och utbildad personal genomför vi städuppdrag med hög kvalite.

 • Offert – Med fast pris

Beräkna pris direkt på hemsidan eller kontakta oss för en offert utifrån er beskrivning av städbehovet. Vi kan även komma ut till hemmet eller företagets lokaler för att på plats få information om vad som behöver städas. Inom 24 timmar från besöket ger vi en skriftlig offert som är aktiv i 30 dagar.

Vi arbetar framförallt med fast pris eftersom det skapar en trygghet för dig som kund vad slutpriset kommer att bli. Vi lägger aldrig på utkörningsavgift, fakturaavgift eller andra oväntade kostander.

 • Städning – Med städgaranti

All vår personal får internutbildning utifrån vilka städuppdrag de förväntas utföras. Vi är även certifierade för att utföra saneringsuppdrag.

Alla våra uppdrag omfattas av vår städgaranti. Skulle kunden inte vara 100% nöjd kommer vi tillbaka och åtgärdar städningen.

 • Fakturering – Med RUT – avdrag

Efter slutfört städuppdrag skickas en faktura med 30 dagars betalningstid. På fakturan framgår tydligt slutssumma samt avdrag för RUT – avdrag (privatpersoner).

Vi sköter allt administrativt kring RUT – avdraget. Det enda vi behöver är personnummer på den person som avdraget ska gälla på.

 

 

städfirma i Vellinge

Städfirma i Vellinge

Framförallt bokas följande städuppdrag av privatpersoner, föreningar och företag i Vellinge. Vi är däremot mycket flexibla och hittar alltid lösningar utifrån kundens specifika behov.

Hemstädning

Den mest bokade tjänsten, av privatpersoner i Vellinge, är hemstädning. Välkommen att boka ett löpande abonnemang eller vid enstaka städtillfällen.

Flyttstädning

Flyttstädning med fast pris och städgaranti ger en trygghet att allt löper på smidigt vid flytttillfället.

Fönsterputsning

Fönsterputsning på abonnemang två gånger per år eller vid enstaka behov. Vi ger dig bättre utsikt!

Vinds – och förrådsröjning

Rensning och transport till återvinning eller återbruk.

Storstädning

Grundlig städning av hemmet en eller två gånger per år.

Sanering

Vi har utbildning och certifierade som krävs för att utföra saneringsuppdrag, exempelvis lukt – eller socialsanering.

Företagsstädning

I samarbete med lokala företag skapar vi företagstjänster som anpassas utifrån företagens behov. Detta med allt från kontorstädning och trappstädning till kringliggande tjänster.

Uppdrag kan även utföras på kvällar eller helger. 

Kontakta vår städfirma i Vellinge!

 

Fem fördelar med Kvalificerad Städ

 1. Fast pris – Du vet alltid vad det kommer att kosta – aldrig extrakostnader!
 2. Städgaranti – Är du inte 100% nöjd kan städgaranti användas så åtgärdar vi problemet.
 3. Tryggt – Vi är fackanslutna, SRY – certifierade och följer branschregler.
 4. Miljövänligt – Allt städmaterial är miljövänligt.
 5. Vi står för material – Vi tar med oss allt som krävs inför städningen.

Jämför oss gärna mot andra städbolag som utför uppdrag i Vellinge. Vi tål att jämföras!

Se våra omdömen!

Den bästa marknadsföringen är nöjda kunder som ger ärliga omdömen om våra tjänster. Flest omdömen har vi på recensionssidan Reo.se och vi är mycket stolta över ett medelbetyg på 4.9 av 5! Det gör att vi är ett av de städföretag, som utför uppdrag i Vellinge, med allra högst betyg.

Exempel på omdömen från 2022 på Reco.se

” Städaren arbetade effektivt och levererade ett bra resultat! Var trevlig och visade mig vad hade gjort efteråt. Kundtjänsten är också väldigt trevlig och ger snabbt svar. Jag är väldigt nöjd! / Alexander

“They are helpful. Their cleaning personnel is trustworthy, very attentive to detail and experienced”/Cristina

“Väldigt bra bemött, från offerten till städning. Allt blev väldigt bra städat, från golv till tak och fönster” / Hans

(Betyget och de omdömen som visas ovan gäller för hela den verksamhet som Kvalificerad Städ har och därmed inte enbart uppdrag i Vellinge)

Om Kvalificerad, din Städfirma i Vellinge

Kvalificerad Städ grundades i Malmö och efter ett par år expanderade verksamhet till en filial i Helsingborg. Redan från början erbjöds även städning i närliggande orter så som Vellinge, Svedala, Lomma och Falsterbo.

När företaget grundades sattes dess slogan till att vara “ett personligt och lokalt städföretag med mycket stort fokus på miljö”. Det personliga mötet, lokala medarbetare och  ett tydligt miljöarbete har sedan dess varit kännetecken för verksamheten. Vad det innebär i praktiken? Boka oss så förstår du!

FAQ

Vad innebär städgaranti?

På samtliga städuppdrag har vi städgaranti – däremot olika lång beroende på städtjänst. Kontakta oss om du inte är 100% nöjd och vi kommer för att åtgärda eventuella fel utan kostnad.

Kan ni transportera bort kartonger och möbler till återvinning?

Ja, vid exempelvis en flyttstädning kan vi transportera bort möbler och kartonger till återvinningsstation alternativt till någon second hand i Vellinge som vi samarbetar med.

Kan jag använda RUT för städ hos någon annan?

RUT – avdraget kan användas för tjänster utförda inom det egna hemmet eller för uppdrag i föräldrars hem. Det kan även användas för uppdrag i sommarstugor.