Städfirma i Höllviken

Välkommen till Kvalificerad Städ!

Ett städföretag som genomför städuppdrag i Höllviken för både privatpersoner och företag.

100% Prisgaranti – Fackligt anslutna – Även helger och kvällar

Men ändra ort i texten ovan ni lägger in denna funktion här

Tjänster för privatpersoner

Hos Kvalificerad Städ kan du boka de flesta tjänster som RUT – avdraget gäller för. Främst bokas vi för hem – och flyttstädning men   vi kan även bokas för att laga enklare mat, ta hand om tvätt eller hänga upp gardiner. Det våra kunder i Höllviken främst beställer är:

Hemstädning på abonemang

Med hemstädning på abonemang blir hemmet städat regelbundet. Tänk dig känslan att komma hem till skinande rent hem inför helgen!

Flyttstädning och storstädning

Boka flyttstädning eller årlig stortstädning till fast pris. Bland annat rengörs avlopp, bakom hyllor osv. Med städgaranti uppstår inte oväntade extrakostnader.

Beställ fönsterputs och få en bättre utsikt!

Tjänster för företag och föreningar

Vår första företagskund i Höllviken fick vi 2017 och sedan dess har abtalet kunder och erbjudna tjänster ökat. Vår styrka är vår flesibilitet gällande allt från tid för städning till tilläggstjänster.

Kontor

Regelbunden kontorsstädning samt regöring i gemensamma utrymmen.

Trappor & Entréer

Dammsugning och våttorkning håller trappor och entréer rena.

Butikslokaler

Städ i butiks – och lagerlokaler. Även tidig morgon eller sen kväll.

Sanering

Vi är certifierade för att utföra saneringsuppdrag

Så fungerar det!

  • Offert med fast pris

Vi erbjuder alltid fast pris på de städuppdrag vi utför. En trygghet för både kunden och oss. Se pris eller begär en offert via:

  • Priskalkylatorn – Ange städuppdrag och omfattning varpå priset visas direkt
  • Kontakt – Kontakta oss och berätta om städuppdraget och vi ger offert inom 24 timmar
  • Hemsbesök – Vi kommer gärna till hem och företagslokaler för att på plats se på förutsättningarna och därefter skapa en offert.

Samtliga offerter är aktiva i 30 dagar och utan köptvång. Sker bokning av det uppdrag som offerten gäller, inom 30 dagar, ges alltså detta pris.

  • Städning utifrån behov

Alla kunder är unika – och har unika behov. Vi anpassar därför städningen utifrån kundens önskemål. Vid företagsstäd är det exempelvis vanligt att uppdraget utförs tidig morgon eller sen kväll för att därmed inte påverka verksamheten i övrigt.

Vi utför de flesta tjänster som omfattas av RUT – avdraget vilket gör att många privatpersoner beställer tilläggstjänster inom exempelvis tvätt och klädhantering.

  • Städgaranti

Vi erbjuder “100% Nöjd – Kund – Garanti”. Är du inte nöjd kontakter du oss. Vi kommer då och åtgärdar felet utan kostnad.

  • RUT – avdrag

Vi tar hand om all administration för RUT – avdraget. Det enda som kvrävs är personnummer på den person som vill utnyttja sitt avdrag.

 

 

Om Kvalificerad Städ

Kvalificerad Städ har sitt säte i Vellinge men har även kontor i Helsingborg. Vi som driver företaget har över 20 års erfarenhet av städbranschen och bygger vår verksamhet utifrån värdeorden:

  • Personligt – Vi hittar alltid personligt anpassade lösningar för våra kunder
  • Lokalt – Vi har personal som bland annat tar uppdrag i Höllviken, Ljungskogen, Lilla Hammar och andra orter i södra Skåne
  • Miljövänligt – All städning sker med miljövänliga produkter, energieffektiva maskiner och utifrån vår miljöpolicy.

Frågor & Svar

Städar ni speciella dagar i Höllviken?

Vi tar på oss städuppdrag samtliga dagar i veckan, även kvällar och helger. Då Höllviken bara ligger ca 9 km från vårt huvudkontor i Vellinge kan vi även ta akuta städuppdrag.

Hur sker nyckelhantering?

Vi har tydliga rutiner kring hur nycklar får hanteras. Detta anpassas även efter kundens önskemål. Vi accepterar däremot inte att “nyckeln läggs under mattan” utan har alltid tydliga säkerhetsrutiner. Är du hemma vid städtillfället behöver självklart inte nyckel lämnas ut.

Vad ingår i hemstädning på abonemang?

Inför att abonemang tecknas kommer vi hem till kunden och går igenom vad som önskas utföras enligt våra städlistor. Önskar du ändra något i efterhand finns självklart möjlighet till det.

Vad är uppsägningstiden?

Privatpersoner som har abonemang har ingen uppsägningstid. Vill du inte att vi ska utföra städning mer ska du självklart inte heller behöva betala för detta. För företag finns olika långa kontraktstider.

Kan städpersonalen svenska?

Vi är ett inkluderande företag som anställer människor från många olika länder. Minst en person per städteam kan flytande svenska så att kommunikation alltid går smidigt.