Så blir storstädningen enklare och roligare

Storstädning i Malmö

Tycker du att storstädning eller flyttstädning är något otroligt jobbigt och tråkigt? Vi bjuder på ett par tips som gör det roligare och enklare.

1. Podden/Ljudboken är din bästa vän

Välj en bra podd eller ljudbok att lyssna på under städningen. Varför inte begränsa lyssnandet enbart till när du städar, diskar eller hänger tvätt. Med en riktigt spännande bok kanske hemmet blir finare än det någonsin varit…

2. Satsa på städprodukter med kvalité

Det är betydligt lättare att städa när städprodukterna har hög kvalité. Det är exempelvis stor skillnad på trasor och så kallade ”mirakeltrasor”. Framförallt är det vid städning i kök, badrum och tvättstuga som bättre medel och städprodukter visar sin styrka.
Vi rekommenderar att enbart miljövänliga produkter används. Det finns idag ett brett utbud av riktigt bra miljövänliga alternativ – även för grovstädning och svårare fläckar.

3. Gör klart ett rum i taget

Planera storstädningen så att ett rum blir klart i taget. Det är en tillfredställelse att stegvis bli klar och dessutom är det lättare att ta paus för att sedan fortsätta städningen vid ett senare tillfälle. Dessutom blir det mer överkomligt att enbart städa badrummet istället för hela huset på en och samma gång.

4. Ha städdagar med vännerna

Att städa tillsammans är betydligt roligare än att städa ensam. Planera in ett par timmars städning tillsammans i ditt hem och sedan en annan dag då storstädning sker hos din vän. Köp städprodukter, boka in hämtmat och välj ut en flaska vin som kan öppnas när allt är klart. Kom bara ihåg att göra allt i rätt ordning…

5. Boka storstädning och lägg tiden på annat

Med kreativa lösningar kan storstädningen bli roligare, enklare och snabbare. Men du måste fortfarande ha tiden, orken och lusten att utföra den.
Enklaste lösningen är att anlita oss för storstädning, antingen vid enstaka tillfälle eller regelbundet varje höst och vår. En städning som gör det enklare att hålla rent under resten av året.
Snabb och gratis offert inom 24 timmar – Kontakta oss idag.